Lämpimiin kylpyihin kovankin kylmyyden keskellä

Kun haluat nauttia lämpimän veden syleilystä yhdessä kuurankukkien kanssa, on valintasi PW-SPA Arctic kylpytynnyri. Tässä erityisesti Pohjois-Suomen kylmiin olosuhteisiin suunnitellussa kylpytynnyrissä on nopeasti lämmittävä tehokamiina sekä erillinen lämpökansi. Miellyttävän kylpykokemuksen myös paukkupakkasessa varmistaa tynnyrin sekä alta että sivuilta eristetty istuinosa.

PW-SPA Arctic kylpytynnyrin ostaessasi saat mukana kaiken tarvitsemasi:
Laadukkaan kylpytynnyrin 6 hengelle sisältäen jämäkän kannen, erillisen lämpökannen (jälkitoimitus) sekä puulämmitteisen tehokamiinan

PW-SPA Arctic Värivaihtoehdot:

Ulkopinnan värisävy on kelohirren kanssa yhteensointuva harjattu latoharmaa. Sisäpinninnan värityksenä on neljä eri vaihtoehtoa, musta, tummanharmaa, graniitti ja sininen. Näistä väreistä voit valita pihasi tunnelmaan parhaiten sopivan. Musta kansi on rakenteeltaan jämäkkä ja kestää hyvin myös lumikuorman. Kansi pysyy hyvin paikoillaan eivätkä pienet lapset saa sitä siirrettyä. Ulkokannen alle mahtuu erillinen lämpökansi, joka on valmistettu harmaasta tekonahasta. Lämpökannen voi avata puoliksi tai siirtää kokonaan sivuun.

45 kW tehokamiina on suunniteltu vaativiin olosuhteisiin ja koviin pakkasiin. Laadukas kamiina on merialumiinia, joten se kestää myös merivettä. Kamiinan reilun kokoiseen tulipesään mahtuvat hyvin jopa 50 cm pitkät halot.
Kamiinaa lämmittäessä ainoastaan kamiinan luukku sekä piippu kuumenevat, muilta pinnoiltaan kamiina säilyy saman lämpöisenä kuin paljussa oleva vesi. Tehokamiinaamme sisältyy turvallisuutta lisäävä piipun lämpösuoja.

PW-SPA Kylpytynnyrimme ovat laadukasta, kotimaista työtä suoraan Tervajoelta. Avainlippu!

Luethan asennus- ja käyttöohjeet huolellisesti!

Huom! Lämpökansi jälkitoimituksena!

Kylpytynnyrit