PW-Spa Freetime XL badtunna

När du badar med en stor familj eller en stor krets av vänner, kan PW-SPA Freetime XL rymma både stora och små badare.Det inbyggda steget inuti badtunnan gör det enkelt att kliva ner i den, och ger ett bra ställe att sitta på för de minsta. Vår största badtunna för 8–10 personer, tillverkad för hand i Österbotten, Tervajoki. Badvattnet, även havsvatten, värms upp effektivt med en tålig kamin av marinaluminium. Den flammande elden i glasluckan skapar en skön atmosfär för bad, och det är lätt att hålla ett öga på elden. Badtunnan har en diameter på 200 cm, och är isolerad under sitsen, så att den håller värmen även i kallt klimat.

Innertunnan av plast är tålig och lätt att hålla ren. Du kan välja ytterpanelens färg, den finns i tidlöst nötbrunt eller elegant svart. Innertunnan har en livlig och vacker granitfärg. Badtunnan PW-SPA Freetime XL levereras med ett robust lock, som effektiviserar uppvärmningen av badvattnet, samt ett värmeskydd för skorstenen som ökar säkerheten särskilt för små barn.

PW-SPA har en stabil grundkonstruktion, vilket gör monteringen mycket enkel. Det räcker med en grusbädd, men badtunnan kan givetvis även monteras på betongplattor. Läs igenom badtunnans installations- och bruksanvisning noggrant redan på planeringsstadiet.

Badupplevelsen kan förbättras med extra utrustning, till exempel med en trappa eller ett dryckesställ.

Det är trevligt att bada i PW-SPA Freetime XL även om gruppen är stor!

  • En modell lämplig för större familjer med invändig trappa
  • Lock som standardutrustning
  • 8–10 personer
  • 200 cm i diameter, höjd 110 cm
  • Vattenvolym 1 850 liter. Volym vid bad 1 700 liter.
  • 45 kW kamin av marinaluminium, med glaslucka
  • Produkten är märkt med nyckelflaggan!

Läs broschyren för badtunnan PW-Spa Freetime XL!

Nötbrun

Svart

Innertunna: granit eller svart-granit

Nötbrun

Svart