Koronavuosi räjäytti kylpytynnyri- ja laiturikaupan

Paikallinen Pohjankyrö-lehti kirjoitti meistä mielenkiintoisen jutun liittyen uusiin suunnitelmiin.

”Yhtiön tuotekehityksen satoa on kylpytynnyrien mallistouudistus. Valikoimaan tulee kesään mennessä muiden tuotteiden lisäksi muun muassa XL-kokoiset kylpytynnyrit, joihin mahtuu 8–10 kylpijää. Uutta on myös malli, jossa kylpytynnyriin on yhdistetty lasiluukullinen kamiina. Yhtiön laiturimallistokin laajenee.

– Meillä on tuotteiden valmistus ja kotimaisuusaste erittäin korkealla kilpailijoihin nähdän. Pyrimme siihen, että lähimmät yhteistyökumppanimme ovat paikallisia yrityksiä täällä Tervajoella. On hienoa, että asioita voidaan tehdä ja viedä eteenpäin yhdessä paikallisten yritysten kanssa, miettii Jaskari.”

Käy lukemassa juttu Pohjankyrö- tai Kyrönmaa-lehdistä joko paperisessa tai digitaalisessa muodossa! https://www.pohjankyro-lehti.fi

Lehden teksti ja kuvat: Pia Korpela-Mäki.

Lisää samasta aiheesta