1. Yleiset ehdot

Plastweld Oy voi päivittää näitä sopimusehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin pätee tällä sivulla mainitut tilausehdot.

Plastweld ei ole vastuussa vahingoista, jotka aiheutuvat ylivoimaisesta esteestä, joihin yhtiö ei pysty vaikuttamaan. Plastweld on velvoitetty ilmoittamaan asianomaisille tällaisista tapahtumista välittömästi.

2. Asiakas

Asiakkaalla on velvollisuus tilausta tehdessään ilmoittamaan täydelliset ja virheettömät yhteystietonsa. Ilmoitettava on vähintään (nimi, sähköpostiosoite, osoite, puhelinnumero).

Tallennamme tiedot asiakasrekisteriimme. Tietoja käytetään asiakastietojen ylläpitämiseen, sekä tilausten toimittamiseen.

Sivuilla käytetään evästeitä. Käytämme evästeitä palveluiden kehittämiseen ja markkinoinnin kohdistamiseen.

3. Hinnat

Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Toimituksen hinnat eivät sisälly hintoihin.

Toimitusajat ovat arvioita valmistajien ja toimitusyritysten ilmoittamien tietojen perusteella.

4. Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

5. Toimitukset

Tavoitteenamme on käsitellä valmiit tilaukset 36 tunnin sisällä sen vastaanottamisesta, mikäli tilauksen kaikki tuotteet löytyvät varastostamme, sekä tilauksen maksutapa on hyväksytty.

6. Takuu

Kylpytynnyrit

Myönnämme PW-SPA -kylpytynnyreille 2 vuoden yleistakuun materiaali- ja valmistusvirheille. Takuu edellyttää, että tuotteet on asennettu ja huollettu asennus- ja käyttöohjeen edellyttämällä tavalla.

Kaupallisiin tarkoituksiin käytettäville PW-SPA-kylpytynnyreille myönnämme 6 kuukauden takuun materiaali- ja valmistusvirheille. Kaupallisella käytöllä tarkoitetaan vuokraustoimintaa. Rekisteröitävien kärrykylpytynnyrien omistajanvaihdoksista on ilmoitettava Plastweld Oy:lle kirjallisesti kahden viikon kuluessa kaupanteosta, jotta takuu pysyy voimassa.

Takuu on voimassa ostopäivästä alkaen.

Kylpytynnyri:

Kylpytynnyrin muoviselle allasosalle takuuaika on 10 vuotta.

Kylpytynnyrin puuosiin myönnämme yleistakuun materiaali- ja valmistusvirheille, edellyttäen että kylpytynnyri on asennettu ja sitä on huollettu asennus- ja käyttöohjeen mukaisesti.

Kamiina:

Kamiinan yleistakuu on 2 vuotta. Kaupallisessa käytössä olevan kylpytynnyrin kamiinalle myönnämme 1 vuoden takuun. Takuu ei koske arinaa.

Kylpytynnyrin kuljetuskärry (Mobile-tuotteet):

Kotimainen kärryvalmistajamme myöntää kärrylle 2 vuoden runko- ja rakennetakuun. Valoille ja laakereille takuu on 1 vuosi. Kaupallisessa käytössä kuljetuskärryn takuut ovat samat.

Takuu ei kuitenkaan koske:

  • Asennuksesta johtuvia virheitä
  • Puuverhouksen värimuutoksia, halkeamia, kosteusvaihteluista aiheutuneita tai muita puumateriaalille tyypillisiä virheitä
  • Normaalista käytöstä johtuvaa kulumista
  • Käyttövirheistä johtuvia vaurioita
  • Pakkasen aiheuttamia vaurioita
  • Kemikaalien aiheuttamia vaurioita
  • Säännöllisen ja ohjeistetun huollon laiminlyönnistä johtuvia vaurioita.

Takuu ei kata mitään välillisiä kuluja, joita saattaa syntyä materiaali- ja valmistusvirheen korjaamisen yhteydessä.

Jos havaitset tuotteessa virheen, ota välittömästi yhteyttä tuotteen myyjään kirjallisesti ja valokuvalla varustettuna.

Vesisäiliö

Takuu 5 vuotta.

7. Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuissa tuotteissa on 14 päivän palautusoikeus. Tuotteet voi palauttaa postin asiakaspalautuksella tai suoraan varastoomme.

Jos kuluttaja peruuttaa koti- tai etämyyntisopimuksen, hänen on Kuluttajansuojalain 6. luvun 17 mukaisesti palautettava vastaanottamansa tavara viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Kuluttaja vastaa itse tavaroiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kuluista, ellei ole toisin sovittu.

Erikoiskuljetusta vaativat palautukset kuten isot laiturit käsitellään tapauskohtaisesti. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme tällaisissa tapauksissa.

Suosittelemme huolehtimaan tuotteesta ja sen mukana toimitettavista tarvikkeista, ohjeista ja tuotepakkauksesta mikäli harkitsette tuotteen palautusta. Ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta, jos hän on ottanut tuotteen käyttöön.

Säilytä kaikki tilaukseen liittyvät dokumentit huolellisesti, kunnes olet saanut tiedon palautuksen vastaanottamisesta.

8. Reklamaatio

Asiakas on velvollinen esittämään tilausvahvistuksen, ostotodistuksen, kuitin tai muun todistuksen palautuksen yhteydessä tai reklamoidessaan tuotteen virheestä.

Reklamaatiot käsitellään vain kirjallisesti. Reklamaation voi toimittaa vapaamuotoisena sähköpostilla tai kirjeenä asiakaspalveluumme.

Erimielisyyksien ratkaiseminen: Asiakkaalla on oikeus saattaa mahdolliset syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulisi kuitenkin olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).