Plastweld – Veden äärellä

Valmistamme muovituotteita vapaa-aikaan ja erityisesti veden äärelle. Asiakkaitamme ovat oman alansa johtavat yritykset aina maan- ja ympäristörakentamisesta maatalouteen ja vapaa-aikaan.

Plastweld Oy on kasvanut yli kahdessakymmenessä vuodessa rotaatiovalulla valmistettavien muovituotteiden ammattilaiseksi. Liiketoimintaa on ohjannut alusta lähtien halu ratkaista ongelmia kehittämällä uusia ratkaisuja hyödyntäen paikallista ammattitaitoa ja lähellä tuotettuja raaka-aineita.

Sisaryrityksemme Kaivotuote Oy valmistaa muovituotteita kunnallis-, vesihuolto- ja kiinteistötekniseen rakentamiseen. Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. kaivot ja jätevesijärjestelmät.

Me Plastweldilla haluamme suunnitella ja valmistaa tuotteita, joiden muoviosat ovat käyttäjäystävällisiä ja kohderyhmänsä näköisiä. Ammattitaidolla ja kokemuksella pyrimme siihen, että tuotteistamme voidaan karsia pois ylimääräiset komponentit ja kokoonpanovaiheet – silloin voidaan vaikuttaa tuotteen laatuun ja hintaan.

Kun olet kiinnostunut sujuvasta yhteistyöstä, hyvästä työnjäljestä ja reilusta meiningistä, ota yhteyttä!

Historiikissamme avaamme ajatuksiamme ja toimintatapojamme aina tuotekehityksestä raaka-aineisiin ja henkilöstöön. Tutustu yrityksemme arvoihin ja menestystarinaan yrityksemme mielenkiintoisesta Veden äärellä  -esitteestä!