PW-SPA Mobile paljukärry

Mobile-kylpytynnyrimme on menevän kylpijän valinta. Rekisteröity ja katsastettu kärry mahdollistaa kylpyelämyksen viemisen paikkaan kuin paikkaan. Kärry on kätevä kuljettaa ja tukijalkojensa ansiosta pysyy vankasti paikoillaan. Kärryn päälle voit valita 170 cm tai 180 cm halkaisijaltaan mieluisan mallin omien mieltymystesi mukaan. Laadukkaat kylpytynnyrimme ovat käsin valmistettuja Pohjanmaalla, Tervajoella. Kaikilla kylpytynnyreillämme on avainlippumerkki!

Kylpyvesi lämpiää tehokkaasti merivettäkin kestävällä merialumiinisella kamiinalla. Kamiina valikoituu kärryyn kylpytynnyrin mallin mukaisesti. Kamiinan lasiluukku luo tunnelmaa kylpemiseen ja siitä on helppo seurata palamista. Esimerkiksi Classic-mallistomme Mobile on halkaisijaltaan 180 cm ja täysin lämpöeristetty, jolloin se pitää kylpyveden lämpimänä pitkään ja kylpeminen onnistuu talvipakkasillakin vaivatta.

Muovinen allas on kestävä ja se on helppo pitää puhtaana. Laadukkaan ja kotimaisen puuverhouksen väriksi on valittavissa ajaton pähkinänruskea tai tyylikäs musta. Kärryn lavan väri on ruskea. Kylpytynnyrin sisäosan vakioväreinä ovat graniitti, tummanharmaa, musta tai sininen. Freetime-malliston tynnyreihin on lisäksi valittavissa sisäisellä rappusella oleva sisäosa, jota on saatavissa graniitin ja uutuusvärin, musta-graniitin väreissä. PW-SPA paljukärryn mukana toimitetaan aina kestävä ja kylpyveden lämpenemistä tehostava kansi, jossa on kiinnitysremmit kuljetuksen ajaksi.

PW-SPA Mobilen vakiovarusteena tulevat aina kylpytynnyrin väriin käsitellyt portaat, sekä turvallisuutta lisäävä piipun lämpösuoja. Kylpyelämystä voidaan täydentää kattavasti myös muilla lisävarusteilla, kuten esimerkiksi juomatelineillä.

Tutustu ennen käyttöä huolellisesti  asennus- ja käyttöohjeisiin.

PW-SPA Mobilen otat mukaan sinne, minne menetkin!

Ominaisuudet:

  • Esimerkiksi 180 cm halkaisijan kylpytynnyriin (Classic-malli) mahtuu noin 6-8 henkilöä, täyttötilavuus 1600 l
  • Kylpytynnyrin ulkohalkaisija kärrylle max 180 cm
  • Kaikkien kylpytynnyrien korkeus 110 cm
  • Lavakoko 180 cm x 370 cm
  • Kärryssä tukijalat 4 kpl ja nokkapyörä
  • Kärry valmiiksi rekisteröity ja katsastettu
  • Tehokas kamiina mallista riippumatta riittää lämmittämään kylpyveden tehokkaasti kylmilläkin keleillä
  • Mobile-mallissa vakiovarusteena kansi, rappuset ja piipun lämpösuoja
  • Avainlipputuote!

Valitse mieluisa kylpytynnyrimalli kärryn päälle!

Tutustu PW-SPA Classicin esitteeseen!

Musta

Pähkinänruskea

Sisäosan väri valittavissa

Musta

Pähkinä