Kylpyelämys tee-se-itse-osaajalle
Kotinikkaroijan kylpytynnyri myös vaikeakulkuiseen maastoon

Joskus kylpytynnyrin paras sijoituspaikka on hankalan matkan päässä – saaressa, mökkirannassa, pitkän matkan takana. PW-SPA Tee-se-itse kylpytynnyrin voit viedä kohteisiin, joihin muita kylpytynnyreitä ei voi kuljettaa.

Tämä paketti sisältää kaiken laadukasta 6 hengen kylpytynnyriä varten: paljun sisäosa, kansi, ulkoverhoilun laudat ja 30 kW kamiina – pakattuina erikseen helposti kuljetettavina osina.

Remontti-Reiska Jorma Piisisen video-ohjeilla paljun kokoaminen sujuu helposti. Kylpytynnyrin mukana tulee USB-muistitikku, joka pitää sisällään yli 20 minuuttia kestävän yksityiskohtaisen PW-SPA tee-se-itse kylpytynnyrin kokoamisohjeen.

Katso tästä lyhyt ohjevideomme PW-SPA Tee-se-itse kylpytynnyrin kokoamisesta sekä tästä kuinka helposti kuljetat ja asennat Tee-se-itse kylpytynnyrin hankalaankin paikkaan.

PW-SPA Tee-se-itse Värivaihtoehdot

PW-SPA tee-se-itse kylpytynnyrimme ulkoverhoilu on käsittelemätöntä puuta. Voit sävyttää sen oman makusi mukaiseksi. Sisäpinninnan värityksenä on neljä eri vaihtoehtoa, musta, tummanharmaa, graniitti ja sininen. Näistä väreistä voit valita pihasi tunnelmaan parhaiten sopivan. Musta kansi on rakenteeltaan jämäkkä ja kestää hyvin myös lumikuorman. Kansi pysyy hyvin paikoillaan eivätkä pienet lapset saa sitä siirrettyä.

Tehokas 30 kW kamiina lämmittää veden kovillakin pakkasilla. Laadukas kamiina on merialumiinia, joten se kestää myös merivettä. Kamiina on käsitelty pinnaltaan mustaksi. Kamiinan reilun kokoiseen tulipesään mahtuvat hyvin jopa 50 cm pitkät halot. Kamiinaa lämmittäessä ainoastaan kamiinan luukku sekä piippu kuumenevat, muilta pinnoiltaan kamiina säilyy saman lämpöisenä kuin paljussa oleva vesi. Saatavilla on erikseen turvallisuutta lisäävä piipun lämpösuoja.

PW-SPA Kylpytynnyrimme ovat laadukasta, kotimaista työtä suoraan Tervajoelta. Avainlippu!

Tuote verkkokaupassa