PW-Spa Freetime L kylpytynnyri

Perheen pienimpiä ajatellen syntyi PW-SPA Freetime L kylpytynnyri. Kylpytynnyrin sisällä olevan integroidun askelman ansiosta kylpytynnyriin on helppo nousta ja sen päällä on turvallista nautiskella kylvystä. 6-8:lle hengelle suunniteltu, laadukas kylpytynnyri on valmistettu käsin Pohjanmaalla, Tervajoella. Kylpyvesi lämpiää tehokkaasti merivettäkin kestävällä, merialumiinisella kamiinalla. Kamiinan lasiluukku luo tunnelmaa kylpemiseen ja siitä on helppo seurata palamista. Halkaisijaltaan 180 cm:n kylpytynnyri on eristetty istuinosan alta, jolloin se pitää lämpöä erityisen hyvin kylmilläkin keleillä.

Muovinen allas on kestävä ja se on helppo pitää puhtaana. PW-SPA Freetime L kylpytynnyrin mukana toimitetaan kestävä ja kylpyveden lämpenemistä tehostava kansi, sekä erityisesti pienten lasten turvallisuutta lisäävä piipun lämpösuoja.

PW-SPA Kylpytynnyrien pohjarakenne on tukeva, joten asentaminen on erityisen helppoa. Pelkkä sorapeti riittää, toki voit asentaa kylpytynnyrin esimerkiksi betonilaattojen päälle. Tutustu kylpytynnyriemme asennus- ja käyttöohjeeseen  huolellisesti jo suunnitteluvaiheessa.

Kylpyelämystä voidaan täydentää kattavasti lisävarusteilla, kuten esimerkiksi rappusilla tai juomatelineellä.

Panosta koko perheen yhteiseen ajanviettoon PW-SPA Freetime L kylpytynnyrillä!

  • Perheille soveltuva malli sisäisellä rappusella
  • Kansi ja piipun lämpösuoja vakiovarusteena
  • 6-8 henkilölle
  • 180 cm halkaisija, korkeus 110 cm
  • Vesitilavuus 1530 litraa, kylvettäessä 1300 litraa
  • 30 kW lasiluukullinen merialumiininen kamiina
  • Avainlipputuote!

Tutustu PW-Spa Freetime -kylpytynnyrin esitteeseen!

Pähkinänruskea

Musta

Sisäosa: musta-graniitti tai graniitti

Musta

Pähkinä