Plastweld ja kotimainen kamiinanvalmistaja Narvi yhteistyöhön

Olemme allekirjoittaneet Narvi Oy:n kanssa merkittävän yhteistyösopimuksen, jonka pohjalta molempien yritysten valikoima laajenee entisestään. Jatkossa PW-Spa kylpytynnyreihimme on mahdollisuus saada täysin kotimainen Narvi -kamiina.

Plastweld on alusta lähtien panostanut vahvasti kotimaisuuteen. Kylpytynnyreiden sisäosat valmistetaan omassa tehtaassamme Tervajoella, ja lisäksi kaikki puukomponentit ovat kotimaisia. Nyt solmittu sopimus kasvattaa entisestään kotimaisuusastetta, kun Narvi aloittaa kylpytynnyrien kamiinavalmistuksen. Saamme ainoana täysin kotimaassa teollisesti valmistetun kamiinan valikoimiinsa. Perinteisenä ja tunnettuna suomalaisena valmistajana Narvi sopii erittäin hyvin yhteen tuotteidemme ja periaatteidemme kanssa. Aidon kotimaisen kamiinan tunnistat siis jatkossa Narvi ja PW-Spa -logosta.

Lisää samasta aiheesta