PW-SPA Freetime XL -kylpytynnyri, 200 cm

PW-SPA Freetime XL -kylpytynnyri, 200 cm

2810,00 2990,00  (sis. ALV)

PW-SPA Freetime Family XL kylpytynnyriin mahtuu isot ja pienet kylpijät!

Varmista 45 kW kamiinalle toimitusaika myynnistämme!

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kun kylpemässä on suuri perhe tai laaja ystäväpiiri, PW-SPA Freetime XL kylpytynnyriin mahtuu isot ja pienet kylpijät. Kylpytynnyrin sisällä olevan integroidun askelman ansiosta kylpytynnyriin on helppo nousta ja sen päällä on turvallista pientenkin nautiskella kylvystä. Mallistomme suurin, 8–10 hengelle suunniteltu, laadukas kylpytynnyri on valmistettu käsin Pohjanmaalla, Tervajoella. Kylpyvesi lämpiää tehokkaasti merivettäkin kestävällä, merialumiinisella kamiinalla. Kamiinan lasiluukku luo tunnelmaa kylpemiseen ja siitä on helppo seurata palamista. Halkaisijaltaan jopa 200 cm:n kylpytynnyri on eristetty istuinosan alta, jolloin se pitää lämpöä erityisen hyvin kylmilläkin keleillä.

Muovinen allas on kestävä ja se on helppo pitää puhtaana. Laadukkaan ja kotimaisen puuverhouksen väriksi on valittavissa ajaton pähkinänruskea tai tyylikäs musta. Kylpytynnyrin sisäosan vakiovärinä on eläväinen ja kaunis graniitti. PW-SPA Freetime XL kylpytynnyrin mukana toimitetaan kestävä ja kylpyveden lämpenemistä tehostava kansi, sekä erityisesti pienten lasten turvallisuutta lisäävä piipun lämpösuoja.

PW-SPA Kylpytynnyrien pohjarakenne on tukeva, joten asentaminen on erityisen helppoa. Pelkkä sorapeti riittää, toki voit asentaa kylpytynnyrin esimerkiksi betonilaattojen päälle. Tutustu kylpytynnyriemme asennus- ja käyttöohjeeseen huolellisesti jo suunnitteluvaiheessa.

Kylpyelämystä voidaan täydentää kattavasti lisävarusteilla, kuten esimerkiksi rappusilla tai juomatelineellä.

Isolla porukalla kylpeminenkin on hauskempaa PW-SPA Freetime XL kylpytynnyrissä!

Tuote pähkinänkuoressa:

  • Suuremmillekin perheille soveltuva malli sisäisellä rappusella
  • Kansi ja piipun lämpösuoja vakiovarusteena
  • 8-10 henkilölle
  • 200 cm halkaisija, korkeus 110 cm
  • Vesitilavuus 1850 litraa, kylvettäessä 1700 litraa
  • Kamiina valinnan mukaan
  • Avainlipputuote!

Saatat myös pitää...