Hae tehtaallemme kesätöihin!

Kesätyöpaikat Tervajoen tehtaallemme ovat haussa nyt! Tarjolla on erilaisia töitä, kuten kokoonpanoa, esikäsittelyä, viimeistelyä, koneenkäyttöä sekä varastotöitä. Työ on pääasiassa 2-vuorotyötä.

Edellytämme tulevilta tekijöiltä positiivista ja oppimishaluista asennetta työntekoa kohtaan. Koulutus- tai opintotaustalla ei ole suurta merkitystä, mutta teollisuuden alan työkokemus tai harrastuneisuus tekniikkaan tai käytännön töitä kohtaan katsotaan eduksi. Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään / alkukesän aikana. Kesän jälkeen on mahdollista myös jatkaa töitä kokopäiväisesti tai esimerkiksi opintojen ohella.

Hakuaika päättyy 28.2.2022.

Hae kesätöihin meille Baronan sivujen kautta!

**********************
Kesätyöt, kesätyö, kesätyörekry, kesätyöt2022

Lisää samasta aiheesta