PW-SPA Freetime IN XL -kylpytynnyri, 200 cm

PW-SPA Freetime IN XL -kylpytynnyri, 200 cm

3090,00  (sis. ALV)

Tilaa ja tyyliä samassa paketissa!

Kysy toimitusaikaa myynnistämme!

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Tilaa ja tyyliä samassa paketissa! PW-SPA Freetime IN XL kylpytynnyri on kylpytynnyrien ylellinen ykkönen ja suomalaista designia parhaimmillaan. Tehokas, merialumiininen 45 kW kamiina on integroitu kylpytynnyrin sisään, joten kaikki lämpö saadaan hyödynnettyä kylpyveden lämmitykseen. Kamiinan lasiluukusta loimuava elävä liekki luo tunnelmaa ja kajastaa valoa ympärilleen. Lasiluukusta palamista on lisäksi helppo seurata. Halkaisijaltaan jopa 200 cm kylpytynnyrissä kylpee yhtäaikaisesti 8–10 henkeä.

Muovinen allas on kestävä ja se on helppo pitää puhtaana. Laadukkaan ja kotimaisen puuverhouksen väriksi on valittavissa ajaton pähkinänruskea tai tyylikäs musta. Kylpytynnyrin sisäosan vakiovärinä on eläväinen ja kaunis graniitti. PW-SPA Freetime IN XL kylpytynnyrin mukana toimitetaan kestävä ja kylpyveden lämpenemistä tehostava kansi, sekä turvallisuutta lisäävä piipun lämpösuoja.

PW-SPA Kylpytynnyrien pohjarakenne on tukeva, joten asentaminen on erityisen helppoa. Pelkkä sorapeti riittää, toki voit asentaa kylpytynnyrin esimerkiksi betonilaattojen päälle. PW-SPA Freetime In XL kylpytynnyrin upotat helposti myös terassiin. Tutustu kylpytynnyriemme asennus- ja käyttöohjeeseen huolellisesti jo suunnitteluvaiheessa.

Kylpyelämystä voidaan täydentää kattavasti lisävarusteilla, kuten esimerkiksi rappusilla tai juomatelineellä.

PW-SPA Freetime IN XL kylpytynnyristä riittää iloa isollekin porukalle!

Tuote pähkinänkuoressa:

  • Kamiina on integroitu kylpytynnyrin sisälle
  • Kansi vakiovarusteena
  • 8-10 henkilölle
  • 200 cm halkaisija, korkeus 110 cm
  • Vesitilavuus 1950 litraa, kylvettäessä 1850 litraa
  • 45 kW integroitu lasiluukullinen merialumiininen kamiina
  • Avainlipputuote!

Saatat myös pitää...