PW-SPA Mobile Freetime IN Kylpytynnyrikärry

PW-SPA Mobile Freetime IN Kylpytynnyrikärry

3690,00 3790,00  (sis. ALV)

PW-SPA Mobile Freetime IN on kylpytynnyri kuljetuskärryllä, jonka voit viedä mihin vain!

Kysy toimitusaikaa myynnistämme!

 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Paljukärry on aina siellä missä sinäkin!

Mobile-kylpytynnyrimme on menevän kylpijän valinta. Rekisteröity ja katsastettu kärry mahdollistaa kylpyelämyksen viemisen paikkaan kuin paikkaan. Kärry on kätevä kuljettaa ja tukijalkojensa ansiosta pysyy vankasti paikoillaan. Kärryn päällä on näppärä, 4-6 hengelle tai 6-8 suunniteltu, laadukas Freetime IN tai Freetime IN L -kylpytynnyrimme, joka valmistetaan käsin Pohjanmaalla, Tervajoella. Kaikilla kylpytynnyreillämme on avainlippumerkki!

Kamiina on integroitu kylpytynnyrin kylkeen lämmityksen tehokkuuden maksimoinniksi. Kylpyvesi lämpiää tehokkaasti merivettäkin kestävällä, sisäänrakennetulla n. 30 tai 40 kW:n (L-koko) merialumiinisella kamiinalla. Kamiinan lasiluukku luo tunnelmaa kylpemiseen ja siitä on helppo seurata palamista. Halkaisijaltaan 170 ja 180 cm:n kylpytynnyrit pitävät kylpyveden lämpimänä pitkään, jolloin kylpeminen talvipakkasillakin onnistuu vaivatta.

Muovinen allas on kestävä ja se on helppo pitää puhtaana. Laadukkaan ja kotimaisen puuverhouksen väriksi on valittavissa ajaton pähkinänruskea tai tyylikäs musta. Kärryn kannen väri on ruskea. Kylpytynnyrin sisäosan vakioväreinä ovat graniitti ja uutuus musta-graniitti. PW-SPA Freetime IN kylpytynnyrin mukana toimitetaan kestävä ja kylpyveden lämpenemistä tehostava kansi, jossa on kiinnitysremmit kuljetuksen ajaksi.

PW-SPA Freetime IN Mobilen vakiovarusteena tulevat aina kylpytynnyrin väriin käsitellyt portaat, sekä turvallisuutta lisäävä piipun lämpösuoja. Kylpyelämystä voidaan täydentää kattavasti myös muilla lisävarusteilla, kuten esimerkiksi kaarevilla rappusilla (kuvassa nro 3), puulaatikolla tai  juomatelineillä.

Tutustu ennen käyttöä huolellisesti  asennus- ja käyttöohjeisiin.

PW-SPA Mobile-paljukärryn otat mukaan sinne, minne menetkin!

Ominaisuudet:

  • Kylpytynnyriin mahtuu mallista riippuen noin 4-6 tai 6-8 henkilöä
  • Täyttötilavuus 1330 l tai 1530 l (L-malli)
  • Kylpytynnyrin halkaisija 170 cm tai 180 cm, korkeus 110 cm
  • Lavakoko 180 cm x 370 cm
  • Kärryssä tukijalat 4kpl ja nokkapyörä
  • Kärry valmiiksi rekisteröity ja katsastettu
  • Kamiinan teho riittää lämmittämään kylpyveden tehokkaasti kylmilläkin keleillä
  • Mobile-mallissa vakiovarusteena rappuset ja piipun lämpösuoja
  • Avainlipputuote!