PW-SPA Mobile Classic Kylpytynnyrikärry

PW-SPA Mobile Classic Kylpytynnyrikärry

3590,00  (sis. ALV)

PW-SPA Mobile Classic on kylpytynnyri kuljetuskärryllä, jonka voit viedä mihin vain!

Tilaustuote. Kysy toimitusaikaa myynnistämme!

Tuotetunnus (SKU): PLS1151 Osasto:

Paljukärry on aina siellä missä sinäkin!

Mobile-kylpytynnyrimme on menevän kylpijän valinta. Rekisteröity ja katsastettu kärry mahdollistaa kylpyelämyksen viemisen paikkaan kuin paikkaan. Kärry on kätevä kuljettaa ja tukijalkojensa ansiosta pysyy vankasti paikoillaan. Kärryn päällä on reilun kokoinen, 6–8 hengelle suunniteltu, laadukas Classic-kylpytynnyrimme, joka valmistetaan käsin Pohjanmaalla, Tervajoella. Kaikilla kylpytynnyreillämme on avainlippumerkki!

Kylpyvesi lämpiää tehokkaasti merivettäkin kestävällä, n. 30 kW:lla merialumiinisella kamiinalla. Kamiinan lasiluukku luo tunnelmaa kylpemiseen ja siitä on helppo seurata palamista. Halkaisijaltaan 180 cm:n kylpytynnyri on täysin lämpöeristetty ja se pitää kylpyveden lämpimänä pitkään, jolloin kylpeminen talvipakkasillakin onnistuu vaivatta.

Muovinen allas on kestävä ja se on helppo pitää puhtaana. Laadukkaan ja kotimaisen puuverhouksen väriksi on valittavissa ajaton pähkinänruskea tai tyylikäs musta. Kärryn kannen väri on ruskea. Kylpytynnyrin sisäosan vakioväreinä ovat graniitti, tummanharmaa, musta tai sininen. PW-SPA Classic kylpytynnyrin mukana toimitetaan kestävä ja kylpyveden lämpenemistä tehostava kansi, jossa on kiinnitysremmit kuljetuksen ajaksi.

PW-SPA Classic Mobilen vakiovarusteena tulevat aina kylpytynnyrin väriin käsitellyt portaat, sekä turvallisuutta lisäävä piipun lämpösuoja. Kylpyelämystä voidaan täydentää kattavasti myös muilla lisävarusteilla, kuten esimerkiksi  juomatelineillä.

Tutustu ennen käyttöä huolellisesti  asennus- ja käyttöohjeisiin.

PW-SPA Mobile Classicin otat mukaan sinne, minne menetkin!

Ominaisuudet:

  • Kylpytynnyriin mahtuu noin 6-8 henkilöä, täyttötilavuus 1600 l
  • Kylpytynnyrin ulkohalkaisja 180 cm, korkeus 110 cm
  • Lavakoko 180 cm x 370 cm
  • Kärryssä tukijalat 4kpl ja nokkapyörä
  • Kärry valmiiksi rekisteröity ja katsastettu
  • Kamiinan teho riittää lämmittämään kylpyveden tehokkaasti kylmilläkin keleillä
  • Mobile-mallissa vakiovarusteena rappuset ja piipun lämpösuoja
  • Avainlipputuote!